Home » اخبار » αστυνομικοί Boeing αστυνομικοί πετρες Ορειβάτης βρήκε ένα μικρό θησαυρό στις Άλπεις

αστυνομικοί Boeing αστυνομικοί πετρες Ορειβάτης βρήκε ένα μικρό θησαυρό στις Άλπεις

πετρες Ένας νεαρός γάλλος ορειβάτης ανακάλυψε έναν πολύτιμο θησαυρό από 100 πολύτιμους λίθους αξίας άνω των 235.000 ευρώ……

Ορειβάτης βρήκε ένα μικρό θησαυρό στις Άλπεις πετρες Βρήκε ένα μεταλλικό κουτί με ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια

Ένας νεαρός γάλλος ορειβάτης ανακάλυψε έναν πολύτιμο θησαυρό από 100 πολύτιμους λίθους αξίας άνω των 235.000 ευρώ σε μια μεταλλική θήκη στο Λευκό Όρος των γαλλικών Άλπεων.

Ο ορειβάτης ανέφερε το περιστατικό στις Αρχές νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αναφέρει η MailOnline.

Οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι τα ρουμπίνια, τα σμαράγδια και τα ζαφείρια ανήκαν σε έναν από τους 177 επιβάτες που σκοτώθηκαν όταν ένα Boeing 707 της Air India από τη Βομβάη με προορισμό τη Νέα Υόρκη, εκκλησακια κηπου πετρινα συνετρίβη στο βουνό στις 24 Ιανουαρίου του 1996, σε υψόμετρο 4.750 μέτρων.

Τα αίτια του δυστυχήματος τότε δεν είχαν γίνει γνωστά, ενώ τα σωστικά συνεργεία δε βρήκαν επιζώντες.

Ένα άλλο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι γαλλικές Αρχές είναι, η μεταλλική αυτή θήκη με τον πολύτιμο θησαυρό, εκκλησακια κηπου πετρινα να έπεσε από ένα άλλο αεροσκάφος, το Malabar Princess, που συνετρίβη επίσης στο βουνό, το Νοέμβριο του 1950. Τότε είχαν σκοτωθεί 58 άνθρωποι.

Βάσει της νομοθεσίας αν δε βρεθεί ο κάτοχός τους, ο οποίος να έχει στοιχεία, πλακακια πετρα που να αποδεικνύει ότι ο θησαυρός του ανήκει, οι πολύτιμοι λίθοι θα επιστραφούν στο νεαρό ορειβάτη.

(Φωτογραφία αρχείου)

πετρες Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, πετρες τοιχου δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, μεγαλες πλακες εξωτερικου χωρου κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

πετρες Έδεσαν και έδειραν 84χρονη για να της πάρουν… 150 ευρώ

Ο ένας δράστης, μόλις 14 ετών, συνελήφθη και ομολόγησε, ενώ ο δεύτερος, 26 ετών, αναζητείται από τους αστυνομικούς

Για 150 ευρώ δύο Ρομά χτύπησαν, έδεσαν και εγκατέλειψαν μια 84χρονη γυναίκα στο ισόγειο σπίτι της στη Λαμία. Ο ένας δράστης, μόλις 14 ετών, συνελήφθη και ομολόγησε, ενώ ο δεύτερος, πλάκες εξωτερικού χώρου 26 ετών, αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Το “κουβάρι” της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το πρωί της Δευτέρας, επενδυση σκαλασ με πλακακι όταν κόρη της 84χρονης προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της. Καθώς η μητέρα της δεν απαντούσε, η κόρη της ηλικιωμένης γυναίκας έσπευσε στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει, πλακεσ μεγαλες πλακες εξωτερικου χωρου χωρου και μόλις έφτασε τη βρήκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, χτυπημένη στο πρόσωπο και σε σημεία του σώματός της.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας με σοβαρά τραύματα.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν στην Ασφάλεια Λαμίας έναν 14χρονο Ρομά, εκκλησακια κηπου πετρινα ο οποίος κατά τη διάρκεια της εξέτασής του ομολόγησε τη συμμετοχή του στη ληστεία μαζί με έναν ακόμη 26χρονο.

Όπως κατέθεσε, την Κυριακή το βράδυ μπήκαν στο σπίτι της 84χρονης από ανασφάλιστη πόρτα. Έδεσαν με μονωτική ταινία τα χέρια της 84χρονης, τη χτύπησαν για να τους πει που έχει κρυμμένα χρήματα και στη συνέχεια ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού όπου βρήκαν και πήραν 150 ευρώ που είχε η 84χρονη γυναίκα.

Φεύγοντας την εγκατέλειψαν χτυπημένη και δεμένη στο σπίτι της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 26χρονο, ενώ παράλληλα εξετάζουν το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο “δίδυμο” να έχει συμμετοχή και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις στην περιοχή.

πετρες

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/587925/oreivatis-vrike-ena-mikro-thisauro-stis-alpeis/




πετρες…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *