Home » اخبار » Γιαννιτσά Γιαννιτσά Παναθηναϊκού πετρες Κανονικά προπονήθηκαν Μέντες και Σίλντενφελντ

Γιαννιτσά Γιαννιτσά Παναθηναϊκού πετρες Κανονικά προπονήθηκαν Μέντες και Σίλντενφελντ

πετρες Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας…….

Κανονικά προπονήθηκαν Μέντες και Σίλντενφελντ πετρες Την Πέμπτη αποφασίζει ο Αναστασίου για το αρχικό σχήμα εν όψει του ΟΦΗ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Για πρώτη φορά ο Γιάννης Αναστασίου είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, Πλάκες Καρύστου αφού κανονικά προπονήθηκαν ο Μέντες και ο Σίλντενφελντ.

Όλα δείχνουν ότι ο 40χρονος προπονητής θα διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Λαγό, Πέτρα Συκής αφού θεωρεί πως παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται καλύτερος και ο Ολλανδός θα μείνει στον πάγκο για να προφυλαχθεί.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Ρισβάνη, αφού ο Αναστασίου δεν θέλει να βιαστεί με την επιστροφή του στο κέντρο της άμυνας, και θα τον τοποθετήσει δίπλα από τον Τριανταφυλλόπουλο.

Παράλληλα, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Λουτσιάνο Φιγκερόα ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, αφού όσο περνούν οι μέρες δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και δεν αποκλείεται να κερδίσει θέση στην αποστολή για τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Στη σημερινή προπόνηση οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, Ποδιές παραθύρων συνέχισαν με δίτερμα και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Ατομικά προπονήθηκαν, από την πλευρά τους, οι Δώνης και Κουσίδης, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Αναστασόπουλος, Ποδιές παραθύρων Σταματάκης, επενδυση τοιχου με πετρα εξωτερικου χωρου Γιαννιτσάνης και Μουζακίτης που θα λάβουν μέρος στην προπόνηση της ομάδας Νέων του «τριφυλλιού».

Πηγή: sport-fm.gr

πετρες Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, πετρα για επενδυση εξωτερικου τοιχου δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, Ποδιές παραθύρων τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώπετρες Νίνης: πετρες επενδυσης εξωτερικου χωρου τιμες «Μου είχε λείψει να παίζω»

Στα παιχ ΕλλάδαΕλλάδας στάθηκε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ

Στη σημασία του χρόνου συμμετοχής που πήρε μέσω της Εθνικής ομάδας στάθηκε ο Σωτήρης Νίνης, μιλώντας στο Mega, αμέσως μετά τη νίκη απέναντι στη Λετονία. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε επίσης πως οι διεθνείς δεν παύουν να περιμένουν το στραβοπάτημα των Βόσνιων. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Στις προπονήσεις και στην προετοιμασία που κάναμε στην Πάρμα οφείλεται η καλή μου φυσική κατάσταση. Ακόμη και πέρσι που δεν είχε καθόλου παιχνίδια στα πόδια μου όταν έπαιζα ένιωθα πολύ άνετα. Μου έχει λείψει να παίζω και γι’ αυτό το λόγο επέλεξα μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ όπου θα νιώθω σημαντικός». 

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ

πετρες

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/584483/kanonika-proponithikan-medes-kai-sildenfeld/




πετρες…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *