Home » اخبار » ζωή Ρόδο Ρόδο πετρες Τι κάνει σήμερα η Σοφία Φιλιππίδου;

ζωή Ρόδο Ρόδο πετρες Τι κάνει σήμερα η Σοφία Φιλιππίδου;

πετρες Η Σοφία Φιλιππίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Ωδείου της συμπρωτεύουσας καθώς και……

Τι κάνει σήμερα η Σοφία Φιλιππίδου; πετρες Ποια είναι τα νέα σχέδια της ηθοποιού

Η Σοφία Φιλιππίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Ωδείου της συμπρωτεύουσας καθώς και γερμανική φιλολογία στο Αριστοτέλειο.

Για δύο χρόνια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Δραματουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής του <a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως καθηγήτρια γερμανικών στα ΤΕΙ της συμπρωτεύουσας και υπήρξε μέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου της «Τέχνης» καθώς και της Πειραματικής Σκηνής της «Τέχνης».

Το 1985 ήρθε στην Αθήνα και συνεργάστηκε με τα με γάλα θέατρα της πρωτεύουσας για το ανέβασμα κλασικών έργων, επιθεωρήσεων και μουσικών παραστάσεων. Εκτός αυτών συνεργάστηκε με πάρα πολλούς συναδέλφους της ενώ δίδαξε θέατρο και υποκριτική σε σεμινάρια λαϊκής επιμόρφωσης του υπουργείου Παιδείας, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της.

Από το χειμώνα του 2000 διευθύνει και σκηνοθετεί τη φοιτητική θεατρική ομάδα «Ιδαίοι Δάκτυλοι» του πνευματικού κέντρου «Κρητική Εστία» με την οποία έχει ανεβάσει αρκετές παραστάσεις.

Η ηθοποιός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στα μέσα Νοέμβρη στο «Από Μηχανής Θέατρο» με την θεατρική διασκευή της νουβέλας του Αμερικανού συγγραφέα, Χέρμαν Μέλβιλ, «Μπάρτλεμπυ, πετρα ακανονιστη ο γραφιάς». Τη διασκευή και τη σκηνοθεσία την έχει κάνει η ίδια σε συμπαραγωγή της Εταιρείας θεάτρου Συν-Επί (+,Χ) με τη Λυκόφως. Όπως αναφέρει η Σοφία Φιλιππίδου, ο Μπάρτλεμπυ, ο γραφιάς ενός δικηγορικού γραφείου στη Γουόλ Στριτ του 19 αιώνα, είναι η κωμική, φευγάτη ιστορία ενός λιγνού, χλωμού, μοναχικού, ήρεμου και ανυπάκουου άντρα, που βρήκε τη συνταγή για να τρελάνει τους πάντες!

Η Σοφία Φιλιππίδου έχει αναλάβει τον ρόλο του Μπάρτλεμπυ, πλάκες εξωτερικού χώρου του σιωπηλού και αινιγματικού αντιγραφέα ενός δικηγορικού γραφείου, εκκλησακια κηπου πετρινα που ανατρέπει πλήρως τη ζωή όλων. Η ηθοποιός μάλιστα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη γι’ αυτή τη δουλειά της αφού την διαφημίζει αρκετά και στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

πετρες πετρες Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, Σκαπιτσαριστά περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, επενδυση σκαλασ με πλακακι αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, δαπεδο εξωτερικου χωρου και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, σπιτια με πετρα εξωτερικα ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: κηποι με βοτσαλα Flashnews.grπετρες Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, πετρες επενδυσης μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, Συκής τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, πέτρα επένδυσης γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

πετρες

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/587971/ti-kanei-simera-i-sofia-filippidou-/




πετρες…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *