Home » اخبار » {ηθοποιός} ηθοποιός {ηθοποιός} πετρες «Εγγονή» του Γιάννη Μπέζου η Εύα Δαελή

{ηθοποιός} ηθοποιός {ηθοποιός} πετρες «Εγγονή» του Γιάννη Μπέζου η Εύα Δαελή

πετρες Η Εύα Δαελή που γνωρίσαμε μέσα από την εξαιρετική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί»……

«Εγγονή» του Γιάννη Μπέζου η Εύα Δαελή πετρες Η μικρή συνεργάζεται ξανά με τον ηθοποιό

Η Εύα Δαελή που γνωρίσαμε μέσα από την εξαιρετική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» ως τηλεοπτική κόρη της Κατερίνας Λέχου -και …εμμέσως του Γιάννη Μπέζου-,μεγάλωσε και γίνεται τώρα… εγγονή του.

Σύμφωνα με το tv zapping, πετρα θεσσαλονικη η νεαρή ηθοποιός «έκλεισε»να «ντυθεί» την Τζούλη στο υποσχόμενο «Σπίτι της Έμμας» στο Mega.

Δίπλα στον Γιάννη Μπέζο θα παίξουν οι Νίκος Ορφανός και Φαίδρα Δρούκα με τον πρώτο να «ντύνεται» τον γιο του, που έχει αποκτήσει την Τζούλη, με τη δεύτερη.

πετρες πετρες Η κουκλάρα που έσ ΤΕΙλε τον άνδρα της σε πέντε… γυμνές γυναίκες

Η ηθοποιός Paula Patton ήταν εκείνη που πρό ΤΕΙνε στον σύζυγό της να ποζάρει στο φακό με 5 μοντέλα που απλά δεν φορούσαν τίποτα

Η Paula Patton από ότι φαίνεται είναι πολυ ανοιχτόμυαλη και προοδευτική γυναίκα αφού όχι μόνο συμφώνησε να φωτογραφηθεί ο άνδρας της περικυκλωμένος από πέντε γυμνές καλλονές αλλά τον προέτρεψε κιόλας.

Ο τυχερός ήταν ο Robin Thicke ο οποίος είχε τη μοναδική απόλαυση να βρεθεί για αρκετές ώρες με πέντε δίμετρες κούκλες. Η ηθοποιός Paula Patton από την πρώτη στιγμή έδωσε την συκγατάθεσή της ώστε ο σύζυγός της να βρεθεί… μόνος με πέντε μοντέλα.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής είπε για την εμπειρία του: «Στην αρχή μου ζήτησαν να φωτογραφηθώ για το περιοδικό ‘Treats!’ και στη συνέχεια μου αποκάλυψαν το κόνσεπτ. Αρχικά μου είπαν ότι θα βρεθώ ανάμεσα σε 5 γυμνόστηθα μοντέλα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ρωτήσω τη γυναίκα μου αν μου το επέτρεπε. Οχι μόνο μου είπε το ναι αλλά με προέτρεψε να πω στους υπεύθυνους του περιοδικού τα μοντέλα να είναι εντελώς γυμνά! Ενιωθα πολύ σέξι… Ηταν μια υπέροχη εμπειρία».

Χάρης Ρώμας: Αισθάνομαι έτοιμος να κάνω πάλι μια επιτυχία

«Μου λείπει η τηλεόραση. Έχω αποκαταστήσει τη σχέση μου μαζί της. Ήταν το μέσο που με έσωσε»

Για τη σχέση του με την τηλεόραση, την επιτυχία των σειρών του που προβάλλονται σήμερα σε επανάληψη, αλλά και τα σχέδιά του να επιστρέψει με νέα σειρά μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης, καλεσμένος σε απογευματινή εκπομπή του Alpha, ο Χάρης Ρώμας.

 

«Πρώτα από όλα, πλακοστρωση εξωτερικου χωρου εγώ δεν τις βλέπω τις σειρές μου. Ποτέ! Όταν γυρίζω μια σειρά ασχολούμαι πάρα πολύ με τη δημιουργία της – και το μοντάζ πολλές φορές – αλλά μετά δεν τη ξαναβλέπω ποτέ. Αν τύχει να δω κάποιο επεισόδιο, πετρα για επενδυση εξωτερικου τοιχου ακόμα και στα αφιερώματα που μου κάνουν και προβάλλουν συνήθως πετυχημένες σκηνές, αναμνησιακά μου έρχονται στο μυαλό κάποια πράγματα που ζήσαμε με την Ελένη Ράντου, τη Ρένια Λουιζίδου, την Άννα Κουρή ή τη Τζόυς Ευείδη και λειτουργεί συγκινησιακά όλο αυτό, πετρες επενδυσης εξωτερικου χωρου τιμες αλλά πάντα βλέπω λάθη. Πάντα βλέπω πράγματα που έπρεπε να τα έκανα καλύτερα εγώ προσωπικά. Μη φανταστείς πως τις βλέπω, χαίρομαι και επαίρομαι. Σίγουρα χαίρομαι που κάνουν επιτυχία ακόμα και τηλεθέαση. Αυτό σημαίνει πως παρά τη φθορά που μπορεί να έχει ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας λόγω της ταύτισης, ακόμα έχουν κάτι φρέσκο και ότι τις ανακαλύπτουν νεότερες γενιές» δήλωσε ο ηθοποιός για τις σειρές που έγραψε, πρωταγωνίστησε και προβάλλονται ακόμα σε επανάληψη.

 

Υπάρχουν, πετρα για σκαλα τιμες όμως, επιλογές στην πορεία του για τις οποίες μετάνιωσε; «Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι όταν πράτ ΤΕΙς και λειτουργείς, τα πράγματα αποτυπώνονται μέσα σου πλέον κυτταρικά και σε ακολουθούν σε όλη σου τη ζωή. Έχω πλήρη συνείδηση πως ό,τι καλό έχω κάνει, το έχω εισπράξει και ό,τι λάθος έκανα κι αυτό, επίσης, το εισέπραξα. Κι αυτό είναι μια παρηγοριά γιατί ελπίζω πως συμβαίνει και σε άλλους», παραδέχτηκε στον καναπέ της εκπομπής «Π.Ε.Δ.Ε.Σ.».

 

Για τη σχέση του με την τηλεόραση, όμως, σήμερα, πλάκες επυνδυσεις τόνισε: «Μου λείπει η τηλεόραση. Έχω αποκαταστήσει τη σχέση μου μαζί της. Ήταν το μέσο που επένδυση με πέτρα έσωσε. Με έκανε γνωστό, μου έδωσε κάποια χρήματα, Πέτρα Συκής με έκανε να πατήσω στα πόδια μου γερά και να μου γίνουν οι προτάσεις που μου έγιναν μετέπειτα. Χάρη στην τηλεόραση μπόρεσα να χαράξω την καλλιτεχνική μου πορεία, πιστεύω ότι η τηλεόραση, πετρεσ καρυστου άλλωστε, επένδυση με πέτρα μπορεί να γίνει τέχνη 100% για αυτό και έχουν περάσει κάποιες σειρές που είναι διαχρονικές – και δεν μιλώ μόνο για τις δικές μου. Κάποιες δουλειές έχουν καλλιτεχνική ταυτότητα και έχουν γίνει σημαντικές ερμηνείες»,είπε και συμπλήρωσε: «Μου λείπει με την έννοια πως πλέον αισθάνομαι έτοιμος να κάνω πάλι μια επιτυχία για τον κόσμο. Δηλαδή να περάσουμε καλά όλοι μαζί. Έχω σκεφτεί τι θέλω να κάνω, το συζητάμε και είμαστε στην ανεύρεση χρηματικών πόρων. Χωρίς χορηγό πλέον δεν κάνεις τίποτα! Ειδικά όταν μιλάς για μυθοπλασία…».

πετρες

source: πετρινη επενδυση http://www.newsbeast.gr/media/arthro/584420/eggoni-tou-gianni-bezou-i-eua-daeli/




πετρες…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *