Home » اخبار » Ρόδο ζωή κυβέρνηση πετρες – Περιβάλλον – Kαυτερό τσίλι η ύστατη λύση για τους ελέφαντες

Ρόδο ζωή κυβέρνηση πετρες – Περιβάλλον – Kαυτερό τσίλι η ύστατη λύση για τους ελέφαντες

πετρες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, πετρα θεσσαλονικη άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Περιβάλλον – Kαυτερό τσίλι η ύστατη λύση για τους ελέφαντες πετρες Η κυβέρνηση της Ινδίας εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει κίνητρα στους αγρότες για να φυτέψουν καυτερές πιπεριές τσίλι κατά μήκος των δρόμων που επισκέπτονται συχνότερα οι ελέφαντες, σε μια προσπάθεια να προστατευτούν οι καλλιέργειες.

Στην Ινδία οι συγκρούσεις των κατοίκων με τους ελέφαντες είναι συχνό φαινόμενο. Πάνω από 400 Ινδοί σκοτώνονται ετησίως από τα άγρια ζώα, τα οποία καταστρέφουν περίπου ένα εκατομμύριο εκτάρια καλλιεργειών.

Αντίστοιχα, πολλοί ελέφαντες χάνουν τη ζωή τους από αυτοσχέδιες παγίδες των χωρικών ή σκοτώνονται από διερχόμενα τρένα.

«Νομίζουμε ότι αξίζει να φυτέψουμε πιπεριές τσίλι. Πολλοί ειδικοί αλλά και κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν επίσης προτείνει ότι πρέπει να αλλάξουμε τις καλλιέργειες για να περιορίσουμε τις καταστροφές», δήλωσε στην Εφημερίδα Indian Express εκπρόσωπος του υπουργείου περιβάλλοντος της Ινδίας.

Η πρόταση έγινε κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης του υπουργείου περιβάλλοντος για τον περιορισμό των συγκρούσεων μεταξύ ανθρώπων και ζώων και περιλαμβάνει τη δημιουργία αναχωμάτων από πιπεριές τσίλι και κοπριά, πετρα επενδυση τοιχου πρακτική που έχει εφαρμοστεί στη Ναμίμπια.

Άλλη εναλλακτική είναι η καύση ξερών πιπεριών τσίλι σε συγκεκριμένα σημεία, καθώς ο καπνός αποτρέπει τους ελέφαντες, με την ελπίδα ότι τα ζώα θα σταματήσουν να πλησιάζουν τις συγκεκριμένες περιοχές.

Πηγή: econews.gr

πετρες Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, Πλάκες Καρύστου σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».πετρες ΔΟΕ: πλακα πηλιο Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε πετρα για επενδυση εξωτερικου τοιχου κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, διαμορφωση εξωτερικων χωρων με πετρα ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, σπιτια μοντερνα με πετρα εξωτερικα όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), πετρα για επενδυση εξωτερικου τοιχου η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, πέτρα αλβανίας η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

πετρες

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=261995&catID=5




πετρες…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *