Home » اخبار » σέξι εσώρουχα σέξι εσώρουχα Ρόδο πετρες Αντί για όπλα, βρήκαν σέξι εσώρουχα στα συρτάρια της «Λευκής Χήρας»

σέξι εσώρουχα σέξι εσώρουχα Ρόδο πετρες Αντί για όπλα, βρήκαν σέξι εσώρουχα στα συρτάρια της «Λευκής Χήρας»

πετρες δαπεδο Συκής εξωτερικου χωρου Η πέτρα επένδυσης μυστηριώδης νεαρή κυβόλιθος τιμές φέρεται να βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση πλακακια για σαλονια με πετρα σκαλα εξωτερικη στο Ναϊρόμπι…”

Αντί για όπλα, βρήκαν σέξι εσώρουχα στα συρτάρια της «Λευκής Χήρας» πετρες

Η μυστηριώδης νεαρή φέρεται να βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο Ναϊρόμπι

Ροζ, μαύρα και κόκκινα εσώρουχα εντόπισε η Σκότλαντ Γιαρντ κάνοντας φύλλο και χαρτί ένα από τα σπίτια στα οποία κρυβόταν η επονομαζόμενη “Λευκή Χήρα” στην Κένυα, η μυστηριώδης νεαρή γυναίκα που φέρεται να βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο Ναϊρόμπι.Την ίδια ώρα, οι αρχές της Πρετόρια υποστηρίζουν ότι η Βρετανίδα είχε διαβατήριο της Νοτίου Αφρικής. Η Σαμάνθα Λιούθουεϊτ απέκτησε το διαβατήριο με το ψευδώνυμο “Νάταλι πετρα στον τοιχο Φέι Ουέμπ”, ενώ το πλαστογραφημένο έγγραφο χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά τον Φεβρουάριο του 2011.

«Το διαβατήριο αποκτήθηκε χάρη σε πλαστά στοιχεία. Η κυβέρνησή μας ουδέποτε θα προσέφερε καταφύγιο σε καταζητούμενο τρομοκράτη. Συνεργαζόμαστε με τις Αρχές της Κένυας και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τα θύματα της επίθεσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η Λιούθουεϊτ δεν χρησιμοποίησε το διαβατήριο αυτό για να εισχωρήσει στην Κένυα», δήλωσε χθες η υπουργός Εσωτερικών της Νοτίου Αφρικής, Ναλέντι Παντόρ.

Η 29χρονη Λιούθουεϊτ, που ασπάσθηκε το Ισλάμ, απέκτησε το προσωνύμιο «Λευκή Χήρα» καθώς ο σύζυγός της -Τζερμέιν Λίνσεϊ- ήταν ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας στις επιθέσεις του Λονδίνου τον Ιούλιο του 2005, που προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον πενήντα ανθρώπων στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η νεαρή ντροπαλή μαθήτρια που καταζητείται ήδη από την Ιντερπόλ- για παλαιότερη όμως συμμετοχή της σε τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο – είχε μεγάλη αδυναμία στα σέξι εσώρουχα και μάλιστα έκανε συλλογή από αυτά, επισημαίνει δημοσίευμα της “Daily Mail”. O σύζυγός της, Ζερμέν Λίντσεϊ, ήταν ένας από τους βομβιστές της τρομοκρατικής ενέργειας που στοίχισε τη ζωή 26 ανθρώπων. Τότε η Λιούθγουεϊτ παρουσιαζόταν αντίθετη με τη δράση του συζύγου της. Η γυναίκα, που είχε ασπαστεί τον Ισλαμισμό, ως τότε δεν είχε ποινικό μητρώο και καταδίκασε τις πράξεις του Λίντσεϊ ως αποτρόπαιες. Μάλιστα έλεγε πως οι επισκέψεις του σε ριζοσπαστικά τζαμιά του είχαν δηλητηριάσει το μυαλό. «Ηταν αθώος, αφελής και απλός άνθρωπος. Υποθέτω πως υπήρξε ο ιδανικός υποψήφιος», είχε δηλώσει.

πετρες πετρες Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.πετρες Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

πετρες

source: http://www.protothema.gr/greece/article/314397/adi-gia-opla-vrikan-sexi-esorouha-sta-surtaria-tis-leukis-hiras/




πετρες…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *