Home » اخبار » συγκέντρωση διαμαρτυρίας συγκέντρωση διαμαρτυρίας συγκέντρωση διαμαρτυρίας πετρες – Κοινωνία – Αντιφασιστική διαδήλωση στη Νίκαια

συγκέντρωση διαμαρτυρίας συγκέντρωση διαμαρτυρίας συγκέντρωση διαμαρτυρίας πετρες – Κοινωνία – Αντιφασιστική διαδήλωση στη Νίκαια

πετρες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Αντιφασιστική διαδήλωση στη Νίκαια πετρες Συγκέντρωση διαμαρ τυρίας για τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι διοργανώνουν στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη, στο Περιβολάκι της Νίκαιας, πλάκες πεζοδρομίου τιμή ναυτεργατικά σωματεία και συνδικάτα.

Τη συγκέντρωση διοργανώνουν το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών-Καθαριστών, τσιμεντοπλακες το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, ακανονιστες πλακες η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών, Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ, πλάκες επυνδυσεις η Πανελλαδική Ένωση Ελαιοργοσαπουνοποιών, επενδυση τοιχου εξωτερικου χωρου Συνδικάτο Οικοδόμων Πειραιά, το Σωματείο Λογιστών Πειραιά, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, το Σωματείο Καθαριστών – Καθαριστριών Πειραιά, το Σωματείο Ιδιωτικής υγείας Πειραιά, χτισιμο με πετρα τιμη το Παράρτημα Πειραιά Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά,το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πειραιά, πετρες καρυστου το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας – Κορυδαλλού, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νίκαιας – Κορυδαλλού και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Σαλαμίνας.

πετρες Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

Βραζιλία: Ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης πυροβόλησε διαδηλωτές

Εμφανίστηκε στο παράθυρο του υπουργείου και πυροβόλησε τρεις φορές σε μέλη εργατικού κινήματος

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε να δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων ο υφυπουργός Δη ΒραζιλίαΒραζιλίας.

Κρατώντας στο χέρι του όπλο εμφανίστηκε στο παράθυρο του υπουργείου στο Σαλβαδόρ όπου πυροβόλησε τρεις φορές σε ομάδα διαδηλωτών από το εργατικό κίνημα Movimento Sem Terra (Mst), που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο.

Ο Αρι Περέιρα με το όπλο στο χέρι απαθανατίστηκε από φωτογράφο και η εικόνα ταξίδεψε σε ολόκληρη τη Βραζιλία.

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα Estadao οι διαδηλωτές πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρ τυρίας για τη δολοφονία ενός από τους επικεφαλής του κινήματος, ενώ κάποιοι από αυτούς είχαν καταφέρει να μπουν στο κτίριο που στεγάζει το υπουργείο.

Από τα πυρά του υφυπουργού δεν τραυματίστηκε κανείς και λίγο αργότερα ο Περέιρα δέχθηκε να συναντηθεί με ομάδα των διαδηλωτών, οι οποίοι διέλυσαν τη συγκέντρωση διαμαρ τυρίας.

πετρες

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=262109&catID=3




πετρες…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *